Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Рахівщині виділять мільйон на соціальні туристичні проекти

На розгляд чергової сесії Рахівської районної ради винесли зміни до Програми розвитку туризму і рекреації у Рахівському районі на 2016 – 2020 роки. Так, загалом на розвиток туризму тут планують виділити більше 1,5 мільйона гривень. Це втричі більше від запланованих витрат минулого року.
Найбільш вагомою статтею витрат є фінансування конкурсу проектів органів місцевого самоврядування та громадських організацій у сфері туризму і курортів, спрямованих на популяризацію туристичного потенціалу Рахівського району. На підтримку таких ініціатив планують виділити мільйон гривень.
Крім того значні витрати підуть на маркування туристичних шляхів та маршрутів територією району, інформаційні вказівники, розвиток інфраструктури, зокрема для авто- і велотуризму. На ці потреби запланували 158 тисяч гривень.
Майже 270 тис. грн. піде на популяризацію туристичного потенціалу району, зокрема поліграфічну продукцію, участь у ярмарках і виставках. 37 тисяч гривень витратять на вивчення  туристичного потенціалу та маркетингові дослідження, 60 тисяч – на популяризацію сільського туризму.

Рахів. Новини, оголошення, вакансії






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.