Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Відділ ведення Державного реєстру виборців інформує

Доводимо до відома, що чергові вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Для того, щоб реалізувати своє право голосу, просимо заздалегідь перевірити про включення до Державного реєстру виборців та виборчу адресу. Кожен виборець може звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Рахівської райдержадміністрації (за адресою: м. Рахів, вул. Миру, 1, кабінет № 25 (ІІ поверх), тел. (03132) 2-56-41) для уточнення чи зміни особистих персональних даних, внесених до Реєстру.

Якщо у зв’язку з навчанням, роботою, виїздом за кордон чи іншими подіями, виборець не може проголосувати за зареєстрованим місцем проживання, тоді можна тимчасово (на період проведення виборів) змінити місце голосування. До відділу ведення Державного реєстру виборців необхідно подати заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси із зазначенням дільниці чи адреси, за якою бажаєте проголосувати. До заяви додати документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни виборчої адреси. До таких документів можна віднести довідку з місця роботи, довідку з місця навчання, документ, який підтверджує право власності або оренди на житло, яке знаходиться за місцем, де хочете проголосувати, та інші. Перелік таких документів не є вичерпним.

Також, дізнатися, чи включено Вас до Державного реєстру виборців, та перевірити правильність зазначення в Державному реєстрі виборців  прізвища, імені, по батькові та виборчої адреси можна за допомогою онлайн-сервісу "Особистий кабінет виборця" на веб-сторінці "Державний реєстр виборців". Для цього потрібно зареєструватися в "Особистому кабінеті виборця" і зробити відповідний запит. Орієнтовно, протягом однієї доби отримаєте відомості щодо своїх даних у Державному реєстрі виборців на електронну адресу, вказану під час реєстрації.
 
Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Рахівської районної державної адміністрації





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.