Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Рахівщині через негоду підтоплено понад 100 житлових будинків та дворогосподарств (ВІДЕО)

Чи не найбільше постраждалижителі села Верхнє Водяне.
На Рахівщині через негоду підтоплено понад 100 житлових будинків та дворогосподарств  (ВІДЕО)
 Вівторок 16 червня. Внаслідок короткочасної зливи місцева річка вийшла з берегів і залила половину населеного пункту. Люди оговтуються до сьогодні. Будинок пані Олени постаждав чи не найбільше – води в оселю натекло до пояса. Каже, що заледве звідти вибралася.
На сусідському обійсті ситуація схожа. Хоча трохи краща через те, що фундамент на будинку високий, а тому в саму оселю вода не затопила. Проте підвальні приміщення та прибудови – залило. Протоку води, на думку пані Олени, заважає самовільно звужене сусідами русло річки.
На подвір’ї пані Любові все ще лежить городина. Картопля, кукурудза… мало не половина врожаю – загинула. Жінка каже, що періодично вода піднімається, але цього разу йшла з усіх боків.
Винна не лише стихія, переконані місцеві – в річку чимало людей скидають сміття, що закупорює русла та заважає проходженню води. Проте невідомо й куди дівати відходи – нещодавно звідси його заборонили вивозити на Солотвинське сміттєзвалище, а нове централізоване вивезення поки що не налагоджене. Наразі ж перед сільською радою, окрім вирішення цього питання стоїть і ліквідація наслідків стихії, а вони нанесли чимало збитків.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.