Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Рахівщині пошкоджено лісову дорогу та мости

foto
Внаслідок проливних дощів, сходження гірських селевих потоків та підняття рівня води у річці Біла Тиса було частково зруйновано лісову інфраструктуру
Так у ДП "Рахівське ЛДГ" паводком було розмито 8820 метрів лісових доріг, 14 погонних метрів мостів, 5400 погонних метрів трелювальнихх волоків та 0,04 га лісових розсадників. Утворився зсув грунту об’ємом в 970 метрів кубічних, інформує Закарпатське ОУЛМГ.
Відтак з числа працівників держспецлісгоспу створено мобільну групу, яка приступила до розчистки русла річки Біла Тиса, гірських потоків від деревини та порубочних рештків, ремонту та розчистки мостів та лісових доріг.

Варто також додати, що силами лісівників з початку року виконано повний комплекс робіт задля упередження від захаращеності берегів, потічків, канав і замулення русел річок, проведено ряд мір з берегоукріплення – встановлено нові та відновлено старі підпірні стінки та мости. Регулярно очищується ліс від захаращення та вивезення лісопродукції з місць заготівлі деревини, який проводиться одночасно з заготівлею.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.