Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Потяг до Карпат: «Укрзалізниця» запускає поїзд за маршрутом Київ – Рахів

Потяг до Карпат: «Укрзалізниця» запускає поїзд за маршрутом Київ – Рахів
З 18 грудня 2020 року «Укрзалізниця» відновлює курсування потяга «Гуцульщина» за маршрутом Київ – Рахів.

Про це повідомляється на офіційному сайті відомства.

Укрзалізниця відновлює курсування пасажирського поїзда «Гуцульщина» № 357/358 Київ — Рахів на період масових зимових перевезень. Поїзд курсуватиме щодня у складі 12 вагонів: один спальний вагон, п’ять купейних та шість плацкартних.

З Києва поїзд № 357/358 Київ — Рахів відправлятиметься о 14:28 та прибуватиме до Рахова о 09:22. Відправлення з Рахова о 11:18 та прибуття до Києва о 06:43. Ключовими станціями формування пасажиропотоку цього поїзда є Тернопіль, Чортків, Кіцмань, Чернівці, Коломия, Яремче, Ворохта, Ясіня, Кваси, Рахів.

Для відновлення курсування поїзда Укрзалізниця вжила заходів з модернізації інфраструктури. Зокрема, на деяких ділянках колії був проведений середній та капітальний ремонт, замінено понад 6 тис. старопридатних дерев’яних шпал. У результаті буде збільшено швидкість та покращиться стан безпеки руху поїздів.

Поїзд є соціально важливим для мешканців Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької областей та має значний вплив на розвиток туристичної інфраструктури регіону.

Важливо зазначити, що за результатами 2019 року населеність цього поїзда у сполученні Київ — Рахів склала 89%, у зворотному напрямку — 94%. Лише на ділянці Теребовля — Рахів посадка та висадка пасажирів у середньому становила 332 та 390 осіб відповідно.

Потяг до Карпат: «Укрзалізниця» запускає поїзд за маршрутом Київ – Рахів




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.