Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Шокуючий прогноз: вчені розповіли, як поширюватиметься коронавірус світом


Найбільшому ризику підлягає Японія. Після неї йдуть Південна Корея, Гонконг і Сполучені Штати. У Росії, швидше за все, буде більше заражених людей, ніж в Індії. Найвразливішою країною в західній Європі є Німеччина, а Ефіопія – єдина африканська країна на південь від Сахари, що потрапила в топ-30 країн, заражених вірусом, пише Апостроф.
“Це не стільки інструмент для кількісних прогнозів … Посадові особи і політики в галузі охорони здоров’я повинні розвивати інтуїцію, тому що цей вірус є чимось невідомим. Моделі можуть допомогти вам розвинути інтуїцію”, – говорять експерти.Учені ще не дійшли висновку, чи можуть люди з коронавірусом, у яких немає симптомів, передавати інфекцію.
З’явилися перші жертви коронавірусу серед іноземних громадян – померли громадяни США та Японії. 60-річна американка до зараження коронавірусом мала проблеми зі здоров’ям. Коли хвора була госпіталізована – не повідомляється. У Сполучених Штатах зафіксовано 12 випадків захворювання, однак смертельних випадків не було, повідомляє ТСН з посиланням на New York Times.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.