Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Румунії перший випадок зараження коронавірусом

У Румунії перший випадок зараження коронавірусом
У сусідній до Закарпаття Румунії зафіксували перший випадок зараження коронавірусом.

Пацієнта госпіталізували з ознаками хвороби, згодом діагноз підтвердили лабораторно, пише 24 Канал із посиланням на Reuters.

Пацієнт у якого підтвердили коронавірус Covid-2019 три тижні тому повернувся з Італії. Хворий поміщений в карантин бухарестської інфекційної лікарні.

Що відомо про коронавірус в Італії

На 25 лютого вже відомо про 229 випадків зараження, 18 людей перебувають у реанімації. 10 осіб в Італії через коронавірус померли: усі вони були літніми людьми.
Через надзвичайну ситуацію із поширенням вірусу, обмежено пересування країною. За його порушення передбачені покарання навіть в'язницею.
Найбільша кількість хворих в італійських регіонах Ломбардії і Венето. У цих районах скасували громадські заходи.
Генконсульство України в Мілані тимчасово зупинило прийом громадян та видачу документів.

Головне про коронавірус Covid-2019

Станом на 25 лютого загальна кількість інфікованих перевищує 80 000 осіб по всьому світу, а летальних випадків зафіксовано близько 3000.
Поза Китаєм найбільше випадків зараження коронавірусом зафіксовано в Південній Кореї (763), в Японії (691). Інфікованими є пасажири круїзного лайнера Diamond Princess. На борту лайнера було 3700 людей з 56 країн. Серед них і 25 українців, усі – члени екіпажу.
У двох українців підтвердили коронавірус, їх госпіталізували у лікарню в Японії.
20 лютого Україна евакуювала з Китайського Уханя 45 українців та 27 іноземців. Усі евакуйовані є здоровими, симптомів захворювань у них немає.
Люди перебувають на обсервації в медичному центрі "Нові Санжари", на Полтавщині. Там вони проведуть 14 днів, аби переконатися, що у нікого не має збудника коронавірусу Covid-2019.
Через розміщення евакуйованих з Китаю людей у селищі Нові Санжари місцеві жителі 19-20 лютого влаштували масові протести та сутички з поліцією. Під час них постраждали 9 правоохоронців та 1 цивільний. Відтак, щоб заспокоїти настрої людей, до евакуйованих долучилась і міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька. ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.