Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Угорщина пом’якшує карантинні заходи

З 4 травня дозволено відкрити ресторани, готелі, кафе з відкритими терасами або майданчиками. Магазини можуть бути відкриті без обмеження за часом

Не дивлячись на послаблення карантину, заборона на проведення публічних заходів за участю понад 500 учасників буде продовжена до 15 серпня.
Уряд Угорщини прийняв рішення про скасування комендантської години і введення більш м’яких правил за межами Будапешта і столичного округу Пешт.
Однак профілактичні заходи слід продовжувати дотримуватися. Оскільки близько 70% інфікованих знаходяться в столиці і в окрузі Пешт, в цих регіонах комендантську годину збережеться, інформує видання MyHungary.Net.
З 4 травня дозволено відкрити ресторани, готелі, кафе з відкритими терасами або майданчиками. Магазини можуть бути відкриті без обмеження за часом.
Пляжі, зоопарки і музеї під відкритим небом, також відкриються з понеділка.
Установи сфери послуг та спортивні клуби можуть працювати без обмежень.
З 4 травня уряд зніме обмеження на приватну медичну допомогу, однак обмеження для громадської охорони здоров’я будуть скасовані в чотири етапи і в різний час.
Система освіти Угорщини почне з понеділка проводити випускну програму для школярів.
Безкоштовна парковка буде зберігатися по всій країні. Оскільки цей захід не привела до збільшення трафіку особистого автотранспорту, проте допомогла скоротити число громадян, що користуються громадським транспортом.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.