Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

ВООЗ: COVID-19 може залишитися з людством назавжди, як ВІЛ



Не виключено, що коронавірус стане хворобою, з якою люди будуть мати справу кожен день. Про це в середу, 13 травня, під час брифінгу заявив керівник програми Всесвітньої організації охорони здоров’я з надзвичайних
Не виключено, що коронавірус стане хворобою, з якою люди будуть мати справу кожен день. Про це в середу, 13 травня, під час брифінгу заявив керівник програми Всесвітньої організації охорони здоров’я з надзвичайних ситуацій Майк Райан.
«Цей вірус може стати ще одним вірусом в наших спільнотах, який просто не піде, як свого часу не пішов ВІЛ», – сказав Райан.
Він зазначив, що не порівнює ВІЛ і коронавірус, але «важливо бути реалістами». За його словами, поява вакцини може дати надію, однак цей варіант вимагає цілого ряду умов, включаючи широку доступність вакцини і її ефективність.
У свою чергу глава підрозділу надзвичайних захворювань ВООЗ Марія Ван Керкхове заявила, що, незважаючи на всі складнощі, «траєкторія цього спалаху знаходиться в наших руках». При цьому вона підкреслила, що ряду країн вдалося взяти під контроль поширення захворювання.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.