Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вкрав у матері і зник: поліція розшукала невдячного закарпатця в Києві

Вкрав у матері і зник: поліція розшукала невдячного закарпатця в Києві
Завдяки співпраці співробітників Дубівського відділення поліції та працівників Голосіївського управління поліції ГУНП в місті Київ вдалося встановити місцезнаходження чоловіка, який підозрюється в тому, що обікрав свою матір.

У вересні минулого року до поліції звернулася жінка з села Тарасівка та повідомила про крадіжку. Заявниця розповіла, що невідома особа вдерлася в її підсобне приміщення та викрала корову. Співробітники Дубівського відділення поліції встановили, що до злочину причетний 24-річний син потерпілої. Чоловік здав тварину заготівельникам, чим завдав збитків матері на 7 тисяч гривень. Після такого вчинку житель Тячівщини виїхав за межі району та зник.

Співробітники Дубівського відділення поліції під час проведення операції «Розшук» спільно з колегами Голосіївського управління поліції ГУНП в місті Київ розшукали чоловіка. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка. Таке правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. З підозрюваним тепер працюватимуть слідчі Дубівського відділення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.