Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Відома акторка з серіалу "Школа" народилася в Ужгороді та є випускницею УжНУ

Олена Курта є засновником Міжнародного благодійного фонду «Білий птах». Також акторка займається організаційною діяльністю.

Олена Курта — українська актриса. В серіалі «Школа» грає роль безпринципного завуча «Дарину Петрівну».

Народилася в Ужгороді. Вивчала «акторську майстерність для кіно» в школі Михайла Кострова, де також навчався Микита Вакулюк, який грає вчителя англійської Алекса. Правда, вчилися актори в різний час.Також навчалася в Національній академії державного управління при Президентові України, вивчала державне управління. Зараз проживає в Києві.
Олена Курта є засновником Міжнародного благодійного фонду «Білий птах». Також акторка займається організаційною діяльністю. Олена була співорганізатором проекту «Бібліотека щастя» та членом оргкомітету з проведення Міжнародного Дня Щастя в Україні, який відзначають 20 березня.

Про роль Дарини
Актриса зізнається, що на її життєвому шляху траплялися лише хороші педагоги, які багато чому її навчили. Але з роллю стервозної завучки, що йде по головах, Олена справилась відмінно.

Думаю, Дарині Петрівні не вистачає хоча б одного друга, з яким вона могла б розділити свої думки, переживання або просто випити чашечку кави. У школі не потрібно дітей «дресувати». З ними просто потрібно говорити і пояснювати їм з власного досвіду, як можна зробити краще, і чого не варто робити.

Переважна більшість глядачів серіалу «Школа» стверджують, що найкраща акторська гра саме в Олени Курти.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.