Фахівці розповіли про небезпечну властивість сиру
- 27-02-2018, 08:00
- Новини / Цікаві новини
- 0
- 618

Нам з дитинства говорили, що сир – це один з найкорисніших продуктів. Він містить багато білка, кальцію, вітамінів групи B і PP. Сир зміцнює серцево-судинну систему, допомагає відновити роботу травної системи, зміцнити кістки і опорно-руховий апарат в цілому.
Однак, останні дослідження показали, що у сиру є і негативні властивості. Причина криється в тому, що він є продуктом бродіння. У разі неправильного приготування, порушення технології виробництва в сирі створюються оптимальні умови для розвитку кишкової палички. Вона є дуже небезпечною, тому що може провокувати гострі розлади травлення.
Крім того, деякі недобросовісні виробники додають в сир стабілізатори. Вони в цілому нешкідливі, але у багатьох викликають алергічну реакцію. Крім того, деякі виробники махлюють з жирністю продукту, пишуть одне, а на ділі виходить зовсім інше.