Ягоди лікують онкологічні захворювання
- 13-04-2018, 12:32
- Новини / Цікаві новини
- 0
- 682

Фінські експерти завершили чергове дослідження, присвячене лікуванню ракових пухлин. Його метою стало виявлення в їжі унікальних органічних сполук, що підсилюють дію ензиму сиртуїн-6, який відповідає за побудову структури ДНК. Подібні пігменти здатні зробити істотний позитивний вплив на організм при лікуванні ракових захворювань. Вони пригнічують уражені онкологією гени, що в свою чергу уповільнює процеси росту пухлини.
З'ясувалося, що найвищий зміст цих речовин в дикорослих ягодах.
«Найбільша концентрація подібного роду з'єднань виявлена в таких ягодах, як журавлина, малина, чорниця і чорна смородина. Виділення сиртуїн-6 у людей, які активно вживають в їжу зазначені ягоди, збільшується в 55 разів», - цитує керівника дослідження доктора Мінної Рахнасто-Рилла Vistanews.