Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Сексуальні злочини закарпатців вражають нахабністю, а іноді – шокують

Як молодий рахівський Дон Жуан стареньких ґвалтував
Сексуальні злочини є річчю надто інтимною, тож навіть у судах вони розглядаються в закритому режимі. Жертв намагаються захистити від тиску, від насмішок, від осуду. Однак зґвалтування на Закарпатті трапляються. Більше того, зараз про них все частіше говорять відкрито, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».
Зокрема, випадок зі зґвалтуванням неповнолітньої мешканки Мукачева нещодавно набув широкого резонансу, потім закарпатці жваво обговорювали  аналогічний злочин в Ужгороді, коли квартирант познущався над дівчиною, у якої винаймав житло і яка через побої втратила зір. А скільки аналогічних випадків замовчується. Про них досі ніхто не знає!
Закарпатська газета «НЕДІЛЯ» дізналася ще про кілька сексуальних злочинів, у тому числі – проти неповнолітніх.  Окремі з них вражають нахабністю, а деякі – просто шокують.
Рахівчанин домагався дівчини-інваліда, а бабусю зґвалтував 
Василь із Рахівщини уявляв себе великим мачо. Молодикові здавалося, що жодна дівчина не має права відмовити йому в інтимних втіхах. Тому багато хто просто сторонився закарпатського Дон Жуана.

Утамувати свій тваринний інстинкт він хотів  і тієї зимової ночі на вулиці Привокзальній у Рахові. Біля залізничного вокзалу Василь  помітив знайому. Дівчина мала інвалідність І групи, тож чоловік сподівався, що легко заволодіє нею – пручатися молодиця буде на надто.
Була 13 година. Прямо посеред білого дня Василь почав переслідувати свою жертву, яка  йшла до тітки. Як тільки вона перетнула колію, він повалив її на землю і однією рукою затулив рот, а іншою почав роздягати. Задовольняти пристрасті хтивого молодика дівчина не хотіла, тож Василь зривав із неї одяг силою. Проте, побачивши, що до них наближається якийсь незнайомець, перелякався і відпустив свою жертву.

Ось як вона розповіла про це в суді:
«Пройшовши колії, я відчула, як хтось біжить за мною. Повернувшись, побачила знайомого, який повалив мене на сніг, затуливши рот, і спробував зняти з мене штани. Не очікуючи такого, я покликала на допомогу. В цей час до нас почав хтось наближатися. Василь це помітив. Після цього він відпустив мене та пішов геть».
Виявляється, чоловік здогадався про наміри рахівчанина, тож вирішив простежити за ним, чим і врятував дівчину від насилля.
А через місяць Василь вирішив пограбувати іншу знайому – літню жінку. Оскільки досвід подібних правопорушень він уже мав, навіть у нього була судимість за кримінальні злочини, то на крадіжку наважився без вагань, зі знанням справи. Молодик знав, що старенька проживає сама, тому його ніщо не зупиняло.
Було близько 19 години. Василь зламав двері квартири і зайшов до помешкання пенсіонерки. Те, що жінка не зраділа незваному гостю, його не надто хвилювало. Старенька  вже хотіла йти спати, коли почула в коридорі дивні звуки. Вона вирішила подивитися, хто там і чи зачинила двері. Несподівано для себе наштовхнулася на візитера…
«Йому було близько 25-35 років, він був вище середнього зросту, мав волосся чорного кольору, середньої довжини стрижку, одягнутий був у курточку темного кольору з шкірозамінника, темні штани, чорні чоботи, сірий светр без рукавів», – розповіла поліціянтам жертва.
Побачивши хлопця, старенька спитала, як він потрапив до її квартири і що він робить у неї двома. Але Василь нічого не відповів, вхопив жінку за руку та потягнув до кухні. Вони разом присіли на диван, бабуся почала гукати по допомогу. Але молодик схопив її за горло і почав стискати. Далі сказав, щоб вона віддала йому гроші.
Він заявив: «Я ще не таких, як ти, розкручував, а тебе подавно можна розкрутити». Відтак Василь перестав душити стареньку, повалив її на диван обличчям догори і улігся на неї. Оскільки жінка пручалася, кілька разів вдарив її, аби «заспокоїти».
Намагаючись її роздягнути, раптом молодик відчув рукою в її кишені мобільний телефон. Його старенькій подарувала дочка. Аби не повертатися додому з порожніми руками, забрав його.
Потім він оголив жінці спідницю, зняв штани і почав її ґвалтувати. Все тривало всього 2-3 хвилини. «Великий Дон Жуан», як виявилося, був не таким уже й чемпіоном любовних втіх. Проте, намагаючись здаватися справжнім мачо, силою заволодів пенсіонеркою ще два-три рази. Скільки точно – вона сама не пам’ятала.
Заявила тільки, що при цьому він постійно утримував її, аби не вирвалась. Тож жінці вдалося розгледіти татуювання на його руках.
Вдосталь насолодившись близькістю з жінкою, Василь одягнувся і сказав їй, аби вона нікому не розповідала про те, що було між ними, і щоб не виходила з кухні, оскільки він спатиме в коридорі.
Вона попросила повернути телефон, але молодик відмовився, сказавши, що принесе його вранці та залишить під дверима. Василь справді вийшов у коридор, а старенька залишалася на кухні. Але десь через півгодини вона почула, що вхідні двері рипнули. Проте пенсіонерка ще довго не наважувалася піти й подивитись, чи справді Василь пішов. Однак через певний час усе ж вирішила глянути. Чоловіка дійсно не було. Але перелякана жертва повернулася до кухні й не виходила звідти до самого ранку.
За словами доньки потерпілої, мати не раз уже бачила Василя, знала, що він за нею періодично спостерігав.
Свідчити проти свого ката в суді сама пенсіонерка не змогла, оскільки незадовго перед тим померла. Проте смерть наступила не внаслідок подій тієї ночі.
Під час засідання один зі свідків також заявив, що Василь зґвалтував його матір, але вона про злочин поліції не заявила, оскільки було соромно розповідати про деталі небажаної інтимної близькості.
Сам чоловік усе заперечував, своєї вини вперто не визнавав. Але уникнути покарання все одно не вдалося. Тож рішенням Рахівського районного суду його було засуджено до восьми  років позбавлення волі.
Далі буде…

zakarpatpost.net




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.