Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Названо ідеальні для зору вітаміни

Дослідження, проведені вченими, підтверджують, що прийом вітамінних добавок здатний привести до зменшення проблем з очима.
Кращі вітаміни для здоров’я очей назвало видання Marie Claire, передає “Народна Правда”.
Вітамін А це надзвичайно важливий вітамін для здоров’я очей. Як відомо, він входить до складу зорового пігменту сітківки ока – родопсину. Завдяки йому ми можемо бачити в темряві або при тьмяному освітленні. Дефіцит вітаміну А призводить до сухості очної поверхні і зниження гостроти зору.


Антиоксиданти, якими багатий вітамін С, допоможуть запобігти збитку, який здатні завдати вільні радикали і нестабільні молекули. Вважається, що вільні радикали призводять до прогресування вікової макулярної дегенерації і катаракти.
Омега-3 жирні кислоти важливі для підтримки здорового зору і візуального розвитку. Вони також корисні для запобігання сухості очей, адже вони позитивно впливають на стан сльозоточивої плівки. Омега-3 допомагають захистити очі від запалення і деяких проблем, пов’язаних з дегенерацією жовтої плями.
Каротиноїди відносяться до кращих друзів очей. Їх можна знайти практично у всіх овочах, але особливо велика кількість цих корисних речовин в овочах оранжевого кольору. Лютеїн і зеаксантин – це потужні антиоксиданти каротиноїдної групи, які накопичуються в очах і допомагають захистити їх від окисного стресу. Каротиноїди обов’язково повинні бути в раціоні людей, які багато часу проводять за комп’ютером або телевізором.
Астаксантин – рідкісний каротиноид, але його користь складно недооцінити. Він може допомогти при діабетичної ретинопатії, дегенерації жовтої плями, напруги очей, втоми і навіть поліпшити деякі аспекти зору.
Нагадаємо, нашим очам, як і нашому тілу, необхідні тренування. Особливо якщо ми багато часу проводимо за комп’ютером або читаємо. Медики розповіли про вправи, які допоможуть впоратися з втомою очей і навіть зменшать ймовірність виникнення і розвитку короткозорості.
Нагадаємо також, французькі косметологи зібрали 5 найпоширеніших помилок, які найчастіше допускають при догляді за шкірою навколо очей.
Раніше повідомлялося, яку небезпеку несе організму людини використання контактних лінз.
Також можна дізнатися про відмінності в тому, як бачать світ люди і тварини.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.