Гоосподині, зберігайте рецепт: французький десерт «П'яна груша»
- 11-01-2020, 18:11
- Новини / Цікаві новини
- 0
- 540
Кожна страва містить певну «ізюминку». Так само як і ця ефектна, смачна та абсолютно просто в приготуванні. Тому приготувати її не складе особливих труднощів для будь-якої господині.
Інгредієнти
6 великих груш
200 мл червоного вина
3 ст. ложки портвейну,
2 ст. ложки прозорого меду
1 паличка кориці
4 гвоздики
збиті вершки
Приготування
Груші вимити, очистити від шкірки, залишаючи хвостики.
Розігріти духовку до температури 190 градусів. Груші поставити вертикально в невисоку форму, змішати вино з портвейном і медом — полити цією сумішшю груші та додати паличку кориці й гвоздику.
Запікати до м'якості 30 — 40 хвилин. Подавати відразу ж, зі збитими вершками.
Ukr.Media
Інгредієнти
6 великих груш
200 мл червоного вина
3 ст. ложки портвейну,
2 ст. ложки прозорого меду
1 паличка кориці
4 гвоздики
збиті вершки
Приготування
Груші вимити, очистити від шкірки, залишаючи хвостики.
Розігріти духовку до температури 190 градусів. Груші поставити вертикально в невисоку форму, змішати вино з портвейном і медом — полити цією сумішшю груші та додати паличку кориці й гвоздику.
Запікати до м'якості 30 — 40 хвилин. Подавати відразу ж, зі збитими вершками.
Ukr.Media