Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гоосподині, зберігайте рецепт: французький десерт «П'яна груша»

Кожна страва містить певну «ізюминку». Так само як і ця ефектна, смачна та абсолютно просто в приготуванні. Тому приготувати її не складе особливих труднощів для будь-якої господині.
 

Інгредієнти

6 великих груш
200 мл червоного вина
3 ст. ложки портвейну,
2 ст. ложки прозорого меду
1 паличка кориці
4 гвоздики
збиті вершки
Приготування

Груші вимити, очистити від шкірки, залишаючи хвостики.

Розігріти духовку до температури 190 градусів. Груші поставити вертикально в невисоку форму, змішати вино з портвейном і медом — полити цією сумішшю груші та додати паличку кориці й гвоздику.

Запікати до м'якості 30 — 40 хвилин. Подавати відразу ж, зі збитими вершками.

Ukr.Media





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.