Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Невтішні висновки: коронавірус здатен відновлюватися у вилікуваних пацієнтів


У Південній Кореї в тих, хто вже вилікувався від хвороби COVID-19 знову виявили коронавірус. Коронавірус може “реактивуватися”. Про це заявили у Корейському центрі з контролю й профілактики захворювань, передає Bloomberg.
Зі слів генерального директора Корейського центру з контролю над захворюваннями Чона Юн Кьона (Jeong Eun-kyeong), у цих людей вірус радше “реактивувався”, ніж вони знову заразилися, раз результат їхнього тесту був знову позитивним незабаром після виходу з карантину.
Водночас, керівник центру зазначив, що там проводять комплексне дослідження можливої ​​причини такого явища.
“Було багато випадків, коли пацієнт під час лікування давав негативний результат одного дня і позитивний – іншого“, – додав він.
При цьому, зазначається, що пацієнт вважається таким, що повністю видужав від коронавірусної хвороби нового типу, коли два тести, проведені з 24-годинним інтервалом, показують негативні результати.
Південна Корея була однією з перших після Китаю країн, де зареєстрували масштабний спалах коронавірусу.
У Південній Кореї було зареєстровано всього 200 смертей, а число нових випадків на піку захворювання 29 лютого становило 1189 чоловік.
Вартує уваги й той факт, що одна з наймасштабніших програм тестування у світі і технологічний підхід до відстеження інфекцій дали гарний результат – Південна Корея стримує епідемію без блокування і закриття бізнесу.
Водночас, згідно з даними Центру  Гопкінса, станом на 9 квітня у Південній Кореї було зафіксовано 10 423 випадків зараження COVID-19 – при цьому 6 973 вже вилікувалися, а 204 померли.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.