Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Названо особливо небезпечні і вдалі дні в травні 2020 для всіх знаків Зодіаку

Астрологи назвали 5 травневих днів, які стануть особливо яскравими і запам'ятаються удачею, а також ще 5, які потребують особливої ​​пильності.


Небезпечні дні травня
7 травня – день спокус
Повний місяць у Скорпіоні дасть дуже багато сил і енергії. Якщо не використовувати це правильно, висока ймовірність потрапити в епіцентр негативних подій.
10 травня – день несподіваних проблем
Енергетичний дисбаланс відбудеться під впливом спадною Місяця в Стрільці. Постарайтеся не нервувати і не поспішайте, інакше можете зробити помилку.
11 травня – день обману
Цей день не для важливих рішень. У період Місяця в Козерозі можна втратити фінансову незалежність. Не піддавайтеся на провокації оточуючих.
15 травня – день протиріч
Сили і впевненість підуть на спад через Місяця в Рибах. Не виконуйте за спонтанними емоціями і внутрішніми протиріччями – це не допоможе вирішити проблеми і поліпшити настрій.
18 травня – негативний день
Енергетика Місяця і Овна – в цілому негативна: через надмірну імпульсивності можна зірвати важливі плани. Перенесіть прийняття рішень на більш сприятливий час.
Вдалі дні травня
5 травня – дзеркальний день
Це дійсно період сили. Йому протегує цифра 5, що символізує рівність і гармонію. Присвятіть цей день релаксації.
6 травня – творчий день
Період зорепаду Акваріди в сузір’ї Водолія підходить для творчості. Вітається спілкування з друзями. Перша половина дня – чудовий час для успіхів на роботі, початку ремонту.
19 травня – день кохання
Вдалий період для початку нових відносин. Поєднання Венери з Ураном особливо сприяють романтичним зв’язків. Випадкове знайомство може стати позитивним і доленосним.
23 травня – день оптимізму
Через зростаючого Місяця в Близнюках настрій кардинально покращиться. Вийде легко і невимушено спілкуватися, через що будь-які проблеми, що виникають стануть другорядними.
31 травня – духовний день
Зростаюча в Діві Місяць допоможе визначитися з планами на найближче майбутнє. Принесуть безсумнівну користь молитви, медитації, спілкування з наставниками, поглиблене занурення в себе.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.