Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Універсальний напій для зміцнення здоров'я


Знижує кров'яний тиск. Згідно з даними, опублікованими виданням The Journal of Nutrition, чай з гібіскусу має потужну здатність знижувати кров'яний тиск у людей, схильних до ризику гіпертонії. Зменшення систолічного артеріального тиску було зафіксоване після шести тижнів вживання напою.

Покращує роботу серця. Пиття каркаде знижує рівень холестерину і тригліцеридів в крові, що є основним чинником закупорки артерій, яка призводить до серцевих порушень.

Сприяє зниженню ваги. Було виявлено, що екстракт гібіскуса може активізувати метаболізм і скорочувати жирові відкладення на талії та стегнах.
Корисний для печінки. Завдяки високій концентрації антиоксидантів напій бореться з ожирінням печінки.

Захищає від раку. За словами вчених, гібіскус містить поліфеноли, які мають антиоксиданту і протипухлинну дію (наприклад, протокатеховую кислоту). Було встановлено, що ці сполуки здатні викликати загибель клітин карциноми шлунка, лейкозних клітин.

Діє як антидепресант. Квітки гібіскуса містять флавоноїди антоцианин і кверцетин. У наукових дослідженнях ці речовини демонстрували антидепресивну активність, так що споживання рубінового напою допомагає впоратися з характерною зимовою нудьгою. Також каркаде бореться з підвищеною тривожністю, допомагає поліпшити якість сну.







Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.